Welkom bij Bosch Car Service Den Dolder

Aangenaam, uw auto garage in Den Dolder

Wij zijn een Bosch Car Service garage, BOVAG gecertificeerd en specialist in elk merk auto. U mag van ons verwachten dat de auto technici hoog opgeleid zijn en daarmee de juiste kennis in huis hebben voor iedere reparatie of specifieke montage klus. Naast auto onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor diverse onderdelen en accessoires.

Wilt u ons mailen? Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?
boschcarservicedendolder@gmail.com »

 

 

auto-onderhoud-den-dolder.jpg Auto onderhoud en reparatie voor ieder type

Het team van Bosch Car Service Den Dolder bestaat uit (v.l.n.r.) Jos Oosterwal, Jaco Knoop, Jeroen Eenkhoorn en Erik voor de Poort. Erik voor de Poort is eerste monteur en APK keurmeester, Jos is eerste monteur in opleiding, Jaco is de eigenaar van de Bosch Car Service garages in Den Dolder en Driebergen en AutoCrew garage Remco Linnebank in Houten en Jeroen is aftersales manager. Het team kan uw auto APK keuren, voert storings diagnoses uit, geeft uw auto een airco service beurt of voert met zorg het reguliere onderhoud aan uw auto uit.

 

Bosch Car Service Den Dolder beschikt daarnaast over de juiste expertise specifiek voor het vervangen van de distributieriem, het remmen onderhoud en de montage en balancering van nieuwe autobanden.

 

Onderhoud en reparatie voor de omgeving van Bilthoven en Soest

Bosch Car Service Den Dolder is goed te bereiken vanuit zowel de richting van Utrecht als Amersfoort. Via de Nieuwe Doldersweg (N238) rijdt u via de Dolderseweg eenvoudig naar de Willem Arntslaan, alwaar onze auto garage naast de Sporthal Den Dolder is gevestigd. Ons service gebied strekt zich uit van Soest tot aan De Bilt en de omgeving van Zeist.

 

Occasions bij Bosch Car Service Den Dolder

Wij kunnen u een ruim aanbod aan occasions leveren. Bij Bosch Car Service Den Dolder heeft u de keuze uit het aanbod van maar liefst 3 autobedrijven: Bosch Car Service Driebergen, AutoCrew Houten en Bosch Car Service Den Dolder. Op afspraak zijn er bij ons diverse occasions te bezichtigen van onder andere de merken BMW, Mercedes, Saab en Volvo. Wanneer u bij ons een auto koopt, leveren wij deze in showroomstaat af met een nieuwe APK en 6 maanden BOVAG garantie. Stuur ons een e-mail wanneer u op zoek bent naar een specifiek type auto, wij gaan voor u op zoek!

 

Graag tot ziens in onze auto garage.

namens het team van Bosch Car Service Den Dolder,

Jeroen Eenkhoorn